Woneninboechout2 (33 van 38)

Sportpark Sneppenbos

In september 2016 is het vernieuwde sportpark Sneppenbos geopend. Het indrukwekkende complex biedt plaats aan een 23-tal sportverenigingen die gebruik kunnen maken van de vernieuwde faciliteiten. Verschillende voetbalterreinen, een atletiekpiste, een ruime sporthal, een gevechtsportzaal, een polyvalente ruimte, etc. liggen te wachten op fervente sporters, feestvierders en andere bezoekers. Voor meer informatie over de actieve verenigingen kan u terecht op de website van de gemeente Boechout.

Meer info over Sportpark Sneppenbos vind je hier

Sfinks festival

Jaarlijks wordt eind juli het vierdaagse festival Sfinks Mixed georganiseerd. Een festival voor jong en oud met een mix van verschillende culturen en muziek uit alle uithoeken van de wereld. Op de kleurrijke wereldmarkt vind je verschillende exotische spulletjes, kledij, muziekinstrumenten etc. Tijdens het festival kan je genieten van heerlijk vers bereidde maaltijden en cocktails. De toegang tot het festival is gratis.

Voor meer info kan u terecht op https://www.sfinks.be/.

't Waait in 't Park

Het George Van Raemdockpark in Boechout is jaarlijks de thuisbasis voor het gratis festival t’ Waait in ’t Park. Het festival valt onder de koepel van ‘Dag Van Het Park’. Het picknickfestival zorgt keer op keer voor een leuke namiddag vol animatie, muziek, spel en lekker eten en drinken.

https://www.boechout.be/agenda/e/t-waait-in-t-park/c2d89d73-1ca8-4ea2-a796-e57978407473

Boechout Zingt en Swingt

Jaarlijks bundelen ‘het Groepeke’ en de accordeonvereninging ‘De Notengalm’ hun krachten voor hét zangevent ‘Boechout zingt & swingt’. Onder begeleiding van het enthousiaste koor kunnen jong en oud uit volle borst meezingen met zowel klassiekers van vroeger als hits van nu. Zangboekjes met teksten worden er ter plaatse uitgedeeld. Kortom een plezierige zangavond met ambiance gegarandeerd.